Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Ondernemerstraject Q4horseprofile van start
> Rhinopneumonie in Zuiderwoude
> Nieuwjaarsborrel maandag a.s.
> In maart extra juryopleiding Brons
> Aanmelden opfokbijeenkomst
> Veiligheid op uw bedrijf met Kompas
spacer spacer
Ondernemerstraject Q4horseprofile gaat van start!
4 januari 2019
Wilt u uzelf, uw team en de bedrijfsresultaten verbeteren? Dan is het ondernemerstraject gegeven door FNRS-partner Q4HorseProfile interessant! Op 19 februari start het traject dat speciaal is ontwikkeld voor FNRS ondernemers.

more
spacer
spacer
spacer
4 januari 2019
Op een locatie in Zuiderwoude is de neurologische vorm van rhinopneunomie vastgesteld. De aanwezige paarden mogen de locatie de komende weken niet verlaten en er worden geen paarden van buiten toegelaten.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2019
Aanstaande maandag 7 januari vindt onze nieuwjaarsborrel plaats en u kunt zich nog steeds opgeven! We heten u van harte welkom bij Brouwerij De Uddelaer waar we in het oude Koetshuis het glas met u heffen en u kunt bijpraten met collega’s.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2019
Wegens het succes van de vorige opleiding gaat in maart nog een extra juryopleiding brons van start in Oudega. Naast Oudega gaan er ook nog opleidingen van start in Heeze en Zwolle.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2019
Heeft u zich al opgegeven voor onze jaarlijkse opfokbijeenkomst? Tijdens deze avond kunt u met collega’s over verschillende onderwerpen discussiëren en ervaringen uitwisselen. Meld u aan via de ondernemerdesk.
spacer
spacer
spacer
4 januari 2019
De Kompas Veiligheidsgroep is al jaren partner van de FNRS. Kompas biedt speciale BHV-cursussen aan voor de hippische sector. Deze cursussen kunt u op uw eigen locatie organiseren voor uw personeel.
spacer
spacer
Nieuwjaarsborrel 2019
7
JANUARI
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS