Nieuws

Nieuwe samenwerking: FNRS en SAB Media bundelen krachten voor hippische ondernemers

De FNRS is verheugd om een nieuwe samenwerking met SAB Media aan te kondigen. Vanaf augustus 2024 zal Sabine Timman, oprichtster van SAB Media, als partner van de FNRS samenwerken om hippische ondernemers te ondersteunen bij hun marketing en communicatie. Met deze samenwerking hopen we onze leden nog meer waardevolle diensten te bieden en hen te helpen bij het succesvol op de kaart zetten van hun onderneming.

Profielfoto van Chimene Pattimukaij
21 augustus 2024 | 1 minuut lezen

Over SAB Media

SAB Media is het mediabedrijf van Sabine Timman, dat zich richt op het verbeteren van de zichtbaarheid van hippische bedrijven, zowel online als offline. Denk hierbij aan onder andere een bedrijfswebsite en sociale media. Sabine combineert haar passie voor paarden met haar uitgebreide expertise in marketing en communicatie. Ze is gespecialiseerd in contentmarketing voor de hippische sector en heeft jarenlange ervaring in het vertalen van boeiende verhalen naar effectieve marketingcampagnes.

  

Wat biedt SAB Media?

SAB Media helpt hippische ondernemers met het aantrekken van potentiële klanten, het vergroten van hun naamsbekendheid en het versterken van klantrelaties. Door haar gestructureerde aanpak brengt ze orde in de vaak overweldigende wereld van marketing en communicatie. Zo helpt Sabine haar klanten om meer overzicht te krijgen en hun doelen te bereiken.

Voor starters biedt ze bijvoorbeeld het "Businessboost traject," waarbij ondernemers vanaf het begin goed op weg worden geholpen. Voor meer ervaren ondernemers die nog geen constante klantenstroom ervaren, biedt SAB Media begeleiding in het opbouwen van een effectieve strategie. Daarnaast is er het "Professionaliseer traject" voor bedrijven die al voldoende klanten hebben, maar willen werken aan hun winstgevendheid door middel van gerichte marketing.

Voordelen voor FNRS-leden

Leden van de FNRS profiteren van exclusieve voordelen dankzij deze samenwerking. Ze krijgen namelijk 10% korting op alle producten en diensten van SAB Media. Er zijn diverse trajecten en programma’s beschikbaar, waardoor elk type ondernemer passende ondersteuning kan ontvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tijdens de FNRS Manege- en Pensionbijeenkomsten (najaar 2024) zal Sabine ook workshops geven over marketing en communicatie voor hippische ondernemers. Dit is een unieke kans om waardevolle kennis op te doen en meteen aan de slag te gaan met de zichtbaarheid van je bedrijf.

Houd onze agenda goed in de gaten!

Contact met SAB Media