Nieuws

Samenwerking FNRS en DigiMenuBox verbetert horecabeleving ruitersportcentra

FNRS en DigiMenuBox kondigen met trots een nieuw partnership aan. DigiMenuBox is een toonaangevend technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in digitale oplossingen voor de horecasector. Deze samenwerking zal de klantervaring bij FNRS-ruitersportcentra naar een hoger niveau tillen door de introductie van innovatieve digitale menukaarten.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
18 juli 2024 | 1 minuut lezen

DigiMenuBox wordt geïntroduceerd bij ruitersportcentra die aangesloten zijn bij de FNRS. Met deze nieuwe digitale menukaarten kunnen bezoekers gemakkelijk en snel hun bestellingen plaatsen, wat de wachttijden aanzienlijk zal verkorten en de algehele service-ervaring zal verbeteren.

Patrick Marsman, accountmanager bij de FNRS, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Bij de FNRS zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de dienstverlening bij onze aangesloten ruitersportcentra te verbeteren. De samenwerking met DigiMenuBox stelt ons in staat om moderne technologie te integreren, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt maar ook bijdraagt aan een meer gastvrije en plezierige ervaring voor de klanten en bezoekers.”

Wat biedt Digimenubox?

DigiMenuBox biedt een breed scala aan functies die volledig kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk ruitersportcentrum. Dit omvat onder andere de mogelijkheid om in jouw horecagelegenheid:

✅ het assortiment gemakkelijk kan aanpassen

✅ eigen content kan toevoegen

✅ toegang hebt tot onze shared food-content library

Maar denk ook aan het toevoegen van allergeneninformatie en het in real-time plaatsen van speciale promoties en aanbiedingen. Bovendien zijn de digitale schermen van Digimenubox volledig compatibel met bestaande kassasystemen, waardoor de implementatie soepel en zonder onderbrekingen kan verlopen. (is in ontwikkeling)

Stijn Mensing, mede-eigenaar van Digimenubox, kijkt uit naar de samenwerking: “Wij zijn verheugd om de hippische markt te gaan verkennen en hierbij samen te werken met de FNRS. Onze technologie is ontworpen om de efficiëntie en klanttevredenheid te verbeteren, en we zijn ervan overtuigd dat de ruitersportcentra en hun bezoekers de voordelen van deze digitale transformatie snel zullen ervaren.”

Voordelen FNRS-leden

FNRS-leden profiteren van een aantrekkelijk voordeel bij DigiMenuBox. Zij betalen bij de afname van een digitaal menuscherm geen opstart- en verzendkosten én de eerste maand is het abonnement zelfs gratis! Ben je geïnteresseerd om het bezoek van de klanten en bezoekers aan de horeca van jouw ruitersportcentra nog aangenamer te maken? Neem een kijkje op de website van DigiMenuBox

Contact DigiMenuBox