Activiteit

Najaarsbijeenkomst IST, opfok en/of pension: Midden-Nederland

14 november
Donderdag 14 november 2024
09:30 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Chimene Pattimukaij
2 minuten lezen

Dit najaar hebben we de regiobijeenkomsten in een nieuw jasje gestoken. Met een vernieuwde aanpak laten we de bijeenkomsten inhoudelijk beter aansluiten bij de behoefte van onze leden. We hebben de bijeenkomsten daarom opgesplitst in bijeenkomsten voor manege en/of pension en bijeenkomsten voor IST, opfok en/of pension. Voor alle bijeenkomsten hebben we een interessant programma samengesteld.

Drie bijeenkomsten voor leden die zich richten op manege en/of pension. En vooralsnog één bijeenkomst voor leden die zich richten op IST,  opfok en/of pension. Voor alle bijeenkomsten hebben we een interessant programma samengesteld. Je bent vrij om je ook bij andere bijeenkomsten aan te melden.

Voor alle bijeenkomsten hebben we een interessant en toepasselijk programma samengesteld. Hieronder lees je welke sprekers er aanwezig zullen zijn tijdens de bijeenkomst voor bedrijven met als hoofdactiviteit IST, opfok en/of pension.

  • Hoe zet je succesvol social media in voor je hippische onderneming?

Vanaf augustus 2024 is Sabine Timman, oprichtster van SAB Media, partner van de FNRS. SAB Media ondersteunt hippische ondernemers bij hun marketing en communicatie. Met deze samenwerking hopen we onze leden nog meer waardevolle diensten te bieden en hen te helpen bij het succesvol op de kaart zetten van hun onderneming. Sabine geeft een workshop  over hoe je social media succesvol kunt inzetten voor jouw onderneming.

  • Transporteren van levende dieren met de NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zal aanwezig zijn tijdens de IST, opfok en/of pension najaarsbijeenkomst en FNRS-leden voorzien van informatie over het importeren en exporteren van levende dieren. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en opmerkingen te bespreken.

  • Alles over mestwetgeving met Vente Paardenvoeding

Is jouw mestboekhouding echt op orde? Samen met Kees Naalden van Vente Paardenvoeding duiken we dieper in op de mestboekhouding. Kees zal aan de hand van een presentatie laten zien wat er allemaal belangrijk is bij een juiste boekhouding van je mestafvoer.

Programma najaarsbijeenkomst IST, opfok en/of pension

9.00 - 9.30 uur Inloop
9.30 - 9.45 uur Welkomstwoord FNRS
9.45 - 10.30 uur Spreker 1: Sabine van Sab Media
10.30 - 11.15 uur Update FNRS
11.15 - 12.15 uur Spreker 2: NVWA
12.15 - 12.45 uur Lunch
12.45 - 13.15 uur Rondleiding over het bedrijf
13.15 - 14.00 uur Spreker 3: Kees Naalden van Vente Paardenvoeding

Binnenkijken bij Pensionstalling de Heidehoek

Tijdens deze bijeenkomst zijn we te gast bij pensionstal de Heidehoek in Eemnes en wordt gerund door Arnoud en Pauline van Daatselaar. De stal is ontstaan uit een klein boerenbedrijf, toentertijd van de ouders van Arnoud. Het begon met alleen een paar paardenboxen en een eenvoudige rijbaan. In 2001 is de toenmalige fokzeugenstal omgebouwd tot ruime buitenboxen van 3x4m. Buiten is er een Agterberg buitenbaan aangelegd met een afmeting van 20x60m. Na deze veranderingen is Arnoud samen met zijn ouders het bedrijf verder gaan uitbreiden. Zo kwam er in 2003 een rijhal met vol pensionboxen op het terrein. In 2012 werd Arnoud eigenaar van het bedrijf. Hij liet een nieuwe stal bijbouwen met 14 luxe vol pensionboxen. In 2015 is de rijbaan van 20x60 vervangen door een Agterberg rijbak met eb-en vloedbodem van 40x120m. Tijdens deze bijeenkomt krijg je een rondleiding over dit bedrijf.

Aanmelden

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan tot uiterlijk vrijdag 8 november! Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor deze regiobijeenkomst. Indien je deze datum niet kan ben je ook van harte welkom op een van de andere data.

 

Locatie

Oud Eemnesserweg 7
3755MR Eemnes
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.