Activiteit

Najaarsbijeenkomst manege: regio Noord-Oost

12 november
Dinsdag 12 november 2024
09:30 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Chimene Pattimukaij
2 minuten lezen

Dit najaar hebben we de bijeenkomsten in een nieuw jasje gestoken. Met een vernieuwde aanpak laten we de bijeenkomsten inhoudelijk beter aansluiten bij de behoefte van onze leden. We hebben de regiobijeenkomsten daarom opgesplitst in bijeenkomsten voor bedrijven met als hoofdactiviteit manege en een bijeenkomst voor bedrijven met als hoofd activiteit IST, opfok en/of pension. Voor alle bijeenkomsten hebben we een interessant en toepasselijk programma samengesteld. Hieronder lees je welke sprekers er aanwezig zullen zijn tijdens de bijeenkomst voor bedrijven met als hoofdactiviteit manege.

  • Hoe zet je succesvol social media in voor je hippische onderneming?

Vanaf augustus 2024 is Sabine Timman, oprichtster van SAB Media, partner van de FNRS. SAB Media ondersteunt hippische ondernemers bij hun marketing en communicatie. Met deze samenwerking hopen we onze leden nog meer waardevolle diensten te bieden en hen te helpen bij het succesvol op de kaart zetten van hun onderneming. Sabine geeft een workshop  over hoe je social media succesvol kunt inzetten voor jouw onderneming.

  • Werken met ManegePlan

ManegePlan is hét softwarepakket voor het bijhouden van de planning en administratie op maneges en pensionstallen. Max Bisschop zal met een korte presentatie een update geven over het programma en aankomende aanpassingen. Daarnaast is er voldoende tijd om vragen te beantwoorden die leden hebben over het programma en kunnen ideeën worden uitgewisseld.

  • Vragen over Partners in Paardrijden?

Na de lunch zal Marc Jansen, projectleider van Partners in Paardrijden (PiP), aanwezig zijn om iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan de diverse competities te informeren, en om vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Programma najaarsbijeenkomst manege

9.00 - 9.30 uur Inloop
9.30 - 9.45 uur Welkomstwoord FNRS
9.45 - 10.30 uur Spreker 1: Sabine van Sab Media
10.30 - 11.15 uur Update FNRS
11.15 - 12.15 uur Spreker 2: Max van ManegePlan
12.15 - 12.45 uur Lunch
12.45 - 13.15 uur Rondleiding over het bedrijf
13.15 - 14.00 uur Vragen moment PiP-team

Binnenkijken bij Paard Mens Onderwijs

Paard Mens Onderwijs (PMO) is gevestigd in de Bult (Steenwijk) en biedt praktijkgericht onderwijs in paarden- en dierhouderij met een focus op persoonlijke en teamontwikkeling. Met deskundige begeleiding en moderne faciliteiten helpen wij studenten en professionals groeien. PMO is tevens thuisbasis van GroeiTeam en de Paard & Ruiter instructieweken. 

Aanmelden

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan tot uiterlijk donderdag 8 november! Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor deze regiobijeenkomst. Indien je deze datum niet kan ben je ook van harte welkom op een van de andere data. Bekijk de agenda.

Locatie

Onduikersweg 2A
8346 KP De Bult
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.