Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Instructeur voor onze manege.

Manege en dressuurstal Hallinckveld

Bedrijfsomschrijving
Hallinckveld is mooi en gezellig vier sterren manege, pension- en sportstal. Met ongeveer 60 paarden verzorgen wij kinder- en volwassenen groepslessen, privélessen, ponykampen, KNHS en FNRS wedstrijden, Ruiterbewijs, buitenritten, Young Leaders Program en andere activiteiten. Van beginnend tot Nationaal niveau.
Functiebeschrijving
Je geeft les aan kinderen en (jong)volwassenen in groepsverband of privélessen. De niveaus lopen uiteen van de echte beginners tot gevorderde ruiters. Jouw lessen zijn creatief, speels en gericht op vooruitgang van de lesklanten. Maar ook taken gericht op de verzorging van de paarden komen aan bod. zoals longeren, rijden, voeren, vegen en andere stalwerkzaamheden.
Profiel
Wat vragen wij: - in bezit van instructeursdiploma; - hart voor paardenwelzijn; - affiniteit met kinderen/jongeren; - verantwoordelijkheidsgevoel; - klantvriendelijk; - creativiteit; - beschikbaar op zaterdag; - bij voorkeur zelf actief in de paardensport; - in bezit van BHV is een pre.
Aanbod
Wat bieden wij: - Een afwisselende fulltime of parttime baan in een heel fijn team - Gezellige en informele werksfeer - deelname aan bijscholingen - marktconforme beloning - Paard mee behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd of vragen?

Hellen Rotteveel
Nieuw loosdrechtsedijk 133
1231KR
Loosdrecht
0641439806