Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Instructeur / instructrice

Manege de Prinsenbankhoeve

Bedrijfsomschrijving
Bij manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen zijn ruiters welkom om samen te genieten van de paarden(sport). Wij bieden een breed lesaanbod voor jong en oud, op elk niveau. We organiseren het hele jaar door leuke evenementen. Ons bedrijf heeft een 50-tal paarden en pony's. Bij ons kun je de paardensport beleven in groepsverband maar ook geven wij privélessen. Ons aanbod is divers van dressuurlessen, springlessen, buitenritten, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, familiedagen maar ook lessen voor kleuters ed.
Functiebeschrijving
Wij zoeken een enthousiaste instructeur/instructrice met ervaring in het geven van groepslessen en privélessen. Wij functioneren als team en ondersteunen elkaar daar in, daarom zijn we op zoek naar een teamplayer die onze ruiters het allerbeste wil leren van de paardensport. We zoeken iemand die al ervaring heeft en het liefst ook zelf ervaring heeft met rijden of in de wedstrijdsport.
Profiel
Wij zoeken iemand die het leuk vind alle soorten lessen te geven: dressuur & springlessen, kinderen & volwassenen, beginnend & gevorderd. Uiteraard alles in overleg. Ervaring in lesgeven is een vereiste. Je moet goed binnen ons team passen en veel enthousiaste kunnen uitstralen in het lesgeven! In overleg kunnen we tussen de 20 en 30 uur aanbieden.
Aanbod
Wij bieden een leuke werkplek aan waar wij als teamplayers functioneren! Uren en arbeidsvoorwaarden in overleg tussen de 20-30 uur. Kijk gerust op onze website en bij interesse kan er uiteraard gebeld of gemaild worden! Hopelijk treffen we jou op ons bedrijf!

Geïnteresseerd of vragen?

Ilsa Derks
Groenestraat 47
6601PB
Wijchen
+31653939266