Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Medewerker paardenhouderij

Gitta Heeman

Opleidingsomschrijving
Livestock and management at Van Hall Larenstein. Oftewel dier en veehouderij, maar dan in het engels. De hoofdvakken waren: diergezondheid, voeding, fokkerij, voortplanting, productie, dierenwelzijn, financiën, regelgeving en marketing. Mijn minor bestond uit de Minor adviseren op de HAN en ik heb zowel een meewerkstage als een afstudeeronderzoek gedaan.
Stage-omschrijving
De eerste meewerkstage was op een schapen en koeienhouderij in America waar ze van de melk kaas maakte.Mijn afstudeeronderzoek was het analyseren van twee datasets van 10.000 regels om het verband tussen voeropname, lichaamsgewicht en melkproductie in Nederlandse melkveerunderen in kaart te brengen.
Werkervaring
Ik rij sinds ik 11 jaar ben paard. dit is echter vooral recreatief geweest. Sinds kort loop ik ook stage bij stal de wilderij om mijn praktijkkennis van paarden wat te vergroten. Verder heb ik na mijn opleiding 9 maanden in de mestboekhouding gewerkt en werk ik al 9 maanden als trainee bij een veevoerbedrijf. Daar krijg ik de mogelijkheid om mezelf en het werk te leren kennen. Vandaar dat ik er ook achter ben dat ik geen kantoorbaan wil.
In het bezit van instructeursdiploma?
nee
Zo ja, welk diploma?
In het bezit van FNRS-jurydiploma?
nee
Persoonlijke eigenschappen
Creatief, Kritisch denken, proces verbeterend, zelf ontwikkelend en doelen stellend. Waar ik mezelf nog in wil ontwikkelen is assertiviteit en feedback ontvangen.
Meer open sollicitaties

Geïnteresseerd of vragen?

Gitta Heeman
Reigerstraat 11-4
6823EA
Arnhem
655591006
gitta.heeman@gmail.com
28-12-1994
Gelderland
Fulltime
HBO