Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Stalmedewerker

Bauke Makkenze

Opleidingsomschrijving
Ik heb twee opleidingen gevolgd, HBO theatertechniek en HBO geluidstechniek. Helaas waren deze opleiding wat te heftig en heb ik ze niet af kunnen maken. Hieruit komt wel mijn passie om iets moois neer te zetten voor een klant, in het theater net zo goed als op een stal.
Stage-omschrijving
Zie werkervaring
Werkervaring
De afgelopen 4 jaar ben ik enkele dagen per week aan het werk geweest als stalmedewerker. Ik heb het vak dus in de praktijk geleerd. Ik kan omgaan met jonge, oude, gezonde en niet zo gezonde paarden. Ik heb geleerd te signaleren wanneer er iets mis is met de paarden en dit aan de juiste mensen door te geven. Verder vind ik het werk vooral heel leuk en schep ik er genoegen uit de stallen en de paarden zo netjes mogelijk te houden.
In het bezit van instructeursdiploma?
nee
Zo ja, welk diploma?
In het bezit van FNRS-jurydiploma?
nee
Persoonlijke eigenschappen
Ik probeer altijd netjes en vlot te werken, met oog voor wat het beste is voor de paarden. Tegen de paarden probeer ik zachtaardig maar wel duidelijk en consequent te zijn. Mijn motto is "Be the best me" , ik wil altijd werken aan wat beter kan, zowel persoonlijk als professioneel. Ik heb er geen moeite mee op tijd te zijn en mijn afspraken na te komen.
Meer open sollicitaties

Geïnteresseerd of vragen?

Bauke Makkenze
Anjerstraat 25
3295RA
's Gravendeel
0619824435
bauke.makkenze@hotmail.com
10-04-1992
Zuid-Holland
Parttime
HBO