Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
Bijeenkomsten

Het ontwikkelen van de hippische sector op het gebied van kwaliteit en kennis is een van de kerntaken van de FNRS. De FNRS zet zich, met het organiseren van cursussen en bijeenkomsten, actief in om de kwaliteit van haar leden te versterken en daarmee de gehele hippische branche een boost te geven.

ist-4.png
1
Ondernemerscongres

Op vrijdag staat Horse Event in het teken van de Hippische Ondernemersdag. Elk jaar is er een interessant thema waar uitgebreid over gesproken wordt tijdens het congres en de workshops

1
Themabijeenkomsten

Het doel van de themabijeenkomst is naast het uitbreiden van professionele contacten het vergroten en verdiepen van kennis, het uitwisselen van kwaliteiten met collega’s en vooral op de hoogte blijven van de actuele brancheontwikkelingen.

1
Professioneel Hippisch Ondernemen

Wil je advies bij het opzetten of het professionaliseren van je bedrijf? Dan zit je goed bij de FNRS. Kom naar een van de workshops voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. De FNRS organiseert deze workshops twee keer per jaar in Ermelo.

1
BHV

De BHV-cursussen voor FNRS- en niet-FNRS-leden zijn aangepast aan de hippische branche. FNRS-leden kunnen de cursus organiseren voor hun eigen personeel en indien gewenst aanvullen met andere kandidaten.