Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

In 2017 is het Hippisch Ondernemerscongres op 8 september. Het thema van dit jaar is Laten we welzijn, over mensen, paarden en paardenmensen. Komt u ook? Vanaf 30 juni is het mogelijk om via onderstaand formulier uw kaarten te reserveren. FNRS-ondernemers hebben recht op 2 gratis kaarten per bedrijf.  Onderaan het formulier heeft u de mogelijkheid om extra kaarten bij te bestellen. Deze kaarten kosten 75 euro per stuk zonder diner en 112,50 euro inclusief diner voor FNRS-ondernemers.

Het is niet meer mogelijk om via deze pagina kaarten te bestellen voor het Hippisch Ondernemerscongres. Neem telefonisch contact op met de FNRS voor de mogelijkheden via 088-0224300.

Kijkje in de Keuken 2017 is vol! 

 
1
Laten we welzijn

Het thema van het Hippisch Ondernemerscongres 2017 is Laten we welzijn; over het welzijn van mens, paard en paardenmensen. Presentaties worden afgewisseld met interessante workshops. Ter afsluiting is er een netwerkborrel voor alle congresdeelnemers gevolgd door het FNRS-diner. 

Het programma wordt gepresenteerd door Wilfried de Jong; journalist, presentator, sportkenner en paardenliefhebber.

1
Workshops

Er worden tijdens het Hippisch Ondernemerscongres zes workshops georganiseerd. Hierover ontvangt u meer informatie in de papieren uitnodiging van het congres. U kunt kiezen voor één van de drie setjes workshops. 

Rood: Q4HorseProfile & Dierenwelzijn
Groen: KNHS-opleidingen en demonstratie machines
Blauw: Klantreis door Haike Blaauw en HAS Monitor